Why-choose-us-1.png
property_management_mykonos

Διαχειριση Ακινητωνairbnb

για Βραχυχρόνιες Μισθώσεις

AIRBNB MANAGEMENTΣΥΡΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ

Απολαύστε αυτά που αγαπάτε, εμπιστεύοντας το ακίνητό σας για βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Aegean Aura Property Management & Digital Agency. Η έμπειρη ομάδα μας είναι αφιερωμένη στο να ξεκλειδώσει το πλήρες δυναμικό του ακινήτου σας, διασφαλίζοντας ότι θα γίνει ένας παράδεισος για απαιτητικούς ταξιδιώτες και μια ακμάζουσα πηγή εσόδων.

Η εταιρεία μας, εξοπλισμένη με την απαραίτητη τεχνογνωσία, & εμπειρία, αναλαμβάνει τη διαδικασία ανάρτησης ακινήτων σε ψηφιακές πλατφόρμες που μπορούν να αυξήσουν σημαντικά το εισόδημα και να αναδείξουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε διαμερίσματος. Μέσω του εκτεταμένου παγκόσμιου δικτύου, εστιάζουμε στις βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις και τη συνολική διαχείριση ακινήτων.

Ολοκληρωμενες υπηρεσιεςΔιαχειριση Ακινητων airbnb

Από τη στιγμή που αναλαμβάνουμε το ακίνητό σας, αναλαμβάνουμε κάθε πτυχή της διαχείρισης, φροντίζοντας με κάθε λεπτομέρεια. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Μάρκετινγκ & Κρατήσεις

Δημιουργούμε συναρπαστικές καταχωρήσεις στις κορυφαίες διαδικτυακές πλατφόρμες ταξιδιών όπως Airbnb, Booking.com, VRBO, Google Travel και άλλα. Οι τεχνικές μας διασφαλίζουν τη μέγιστη ορατότητα και πληρότητα, εξασφαλίζοντας παγκόσμια έκθεση για την ιδιοκτησία σας.

Διαχείριση Επισκεπτών

Παρέχουμε εξαιρετική φιλοξενία, από εξατομικευμένα μηνύματα καλωσορίσματος έως υποστήριξη φιλοξενούμενων, ενθαρρύνοντας αξέχαστες εμπειρίες που προωθούν επαναλαμβανόμενες επισκέψεις

Στρατηγικές Δυναμικής Τιμολόγησης για τη μεγιστοποίηση των εσόδων

Αξιοποιώντας τις πληροφορίες που βασίζονται σε δεδομένα, βελτιστοποιούμε τις τιμές ενοικίασης για να μεγιστοποιήσουμε τα κέρδη σας διατηρώντας παράλληλα ανταγωνιστικές τιμές.

Οι στρατηγικές μας που βασίζονται σε δεδομένα εξασφαλίζουν την υψηλότερη παραγωγή εσόδων, διατηρώντας παράλληλα τις τιμές ανταγωνιστικές.

Το δυναμικό μας μοντέλο τιμολόγησης προσαρμόζει τις τιμές με βάση τη ζήτηση, την εποχικότητα και τις τάσεις της αγοράς.

Mobile Application & PC Dashboard

Μείνετε ενημερωμένοι για την απόδοση και τα κέρδη του ακινήτου σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Λάβετε άμεσες ειδοποιήσεις στο κινητό σας όταν γίνεται κράτηση με την εφαρμογή μας για κινητά.

Παρακολουθήστε εύκολα τη διαθεσιμότητα και τα ποσά που κατατίθενται στον τραπεζικό σας λογαριασμό για κάθε κράτηση χρησιμοποιώντας τον πίνακα ελέγχου στον υπολογιστή σας.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε πλήρη διαφάνεια στη συνεργασία μας.

Λογιστικά & Μηνιαίες αναφορές

Φροντίζουμε για τις διαδικασίες κρατήσεων & τη σύναψη συμβάσεων, σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία & παρέχουμε στον λογιστή σας αναλυτικές αναφορές και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να διασφαλίζουμε την έγκαιρη ολοκλήρωση των φορολογικών σας υποχρεώσεων προς την ΑΑΔΕ κάθε μήνα.

Επιπλέον, για επιχειρήσεις με πολλαπλά καταλύματα, το εξειδικευμένο λογισμικό μας, συγχρονισμένο με κανάλια κρατήσεων, χειρίζεται την έκδοση αποδείξεων, φόρο διαμονής, επιπλέον υπηρεσίες και τα στέλνει στο myData!

Συντήρηση & Εξυπηρέτηση

Με έδρα τις Κυκλάδες, επιλέξαμε να διαχειριζόμαστε πλήρως τα καταλύματα στα νησιά της Μυκόνου και της Σύρου, διασφαλίζοντας ότι το ακίνητό σας παραμένει σε άριστη κατάσταση.

Συντονίζουμε το συνεργείο καθαρισμού, είτε είναι αυτό με το οποίο εργάζεστε ήδη είτε ένας από τους εξωτερικούς μας συνεργάτες, διατηρώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα και προσελκύοντας επισκέπτες που εκτιμούν την πολυτέλεια.

mykonos_villa_management

Διαχειρισηβιλων

Μύκονος & Σύρος

Με την Aegean Aura στο τιμόνι, το ακίνητό σας για βραχυχρόνιες μισθώσεις στη Μύκονο ή τη Σύρο θα μετατραπεί σε μια ακμάζουσα επιχείρηση, δημιουργώντας σημαντικά έσοδα ενώ παρουσιάζει τη μαγευτική γοητεία των νησιών. Η εμπειρία μας εκτείνεται πέρα από τη διαχείριση, περιλαμβάνοντας στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ που ενισχύουν την online παρουσία του ακινήτου σας, διασφαλίζοντας ότι ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

aegean_aura_logo_icon

Γίνετε συνεργάτης της Aegean Aura & ξεκλειδώστε το πραγματικό δυναμικό του ακινήτου ή της επιχείρησής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!
Shopping Basket

Request Form

Kindly complete the provided form, and our dedicated specialist will reach out to you promptly, offering a complimentary consultation.

Contact Information
Request Information
I am interested in the following services
Preferred Date and Time Selection