Why-choose-us-1.png
villa_website_responsive_design

Website Design

Σχεδιασμός Ιστοτόπου για Ενοικιάσεις Βίλων & Καταλυμάτων

Η ανάπτυξη σύγχρονων & mobile friendly ιστοτόπων είναι ένα κρίσιμο στοιχείο μιας ολοκληρωμένης ψηφιακής στρατηγικής, που διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της διαδικτυακής παρουσίας ενός ακινήτου που προωρίζεται για Βραχυχρόνια Μίσθωση.

Σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, ένας καλά σχεδιασμένος και φιλικός προς τον χρήστη ιστότοπος χρησιμεύει ως η ψηφιακή βιτρίνα για ένα ακίνητο, προσφέροντας σε πιθανούς ενοικιαστές μια εικονική εμπειρία που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την αντίληψή τους και τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Πρώτα και κύρια, ο σχεδιασμός του ιστότοπου ενός ακινήτου θα πρέπει να είναι οπτικά ελκυστικός και να ευθυγραμμίζεται με τη συνολική ταυτότητα της επωνυμίας. Μια συνεκτική οπτική ταυτότητα βοηθά στην εδραίωση της αναγνώρισης της επωνυμίας και ενισχύει τα μοναδικά σημεία του ακινήτου.

Web Design Βασικα Χαρακτηριστικα

για Ενοικίασιες Βίλων & Καταλυμάτων

Ενσωματώνοντας αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά, δημιουργούμε websites που προσελκύουν αποτελεσματικά πιθανούς επισκέπτες, μπορούμε να προβάλλουμε τις μοναδικές προσφορές του καταλύματος, με απότερο σκοπό την αύξηση των κρατήσεων & των εσόδων.

demo-attachment-1012-Significon-Bulb

Οπτικά Ελκυστικές Εικόνες Υψηλής Ποιότητας

 • Καθηλωτικές εικόνες υψηλής ανάλυσης που παρουσιάζουν τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ακινήτου, τονίζοντας τα μοναδικά του χαρακτηριστικά και ανέσεις.

 • Επαγγελματικές φωτογραφίες και βίντεο που καταγράφουν την ουσία της ατμόσφαιρας και του περιβάλλοντος του ακινήτου.

 • Στρατηγική χρήση εικόνων για να προκαλέσουν συναισθήματα και να βυθίσουν τους δυνητικούς επισκέπτες στην ατμόσφαιρα του ακινήτου.

demo-attachment-1016-Significon-Cog

Φιλική προς τον χρήστη πλοήγηση & απρόσκοπτη εμπειρία

 • Διαισθητική και εύκολη στη χρήση πλοήγηση που επιτρέπει στους επισκέπτες να εξερευνήσουν χωρίς κόπο τα χαρακτηριστικά, τις ανέσεις και τη διαθεσιμότητα του ακινήτου.

 • Σαφείς και συνοπτικές πληροφορίες που παρουσιάζονται με καλά δομημένο τρόπο, καθιστώντας εύκολο για τους επισκέπτες να βρουν αυτό που χρειάζονται.

 • Responsive σχεδιασμός που εξασφαλίζει βέλτιστη προβολή και πλοήγηση σε όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων smartphones, tablet και υπολογιστών.
demo-attachment-1017-Significon-Star

Συναρπαστικό περιεχόμενο & αφήγηση

 • Ελκυστικό και ενημερωτικό περιεχόμενο που τονίζει τα μοναδικά πλεονεκτήματα του ακινήτου, τα τοπικά αξιοθέατα και τις κοντινές δραστηριότητες.

 • Μια συναρπαστική αφήγηση που συλλαμβάνει την ουσία του χαρακτήρα του ακινήτου και τις εμπειρίες που προσφέρει.

 • Τεχνικές αφήγησης που προκαλούν συναισθήματα και συνδέονται με δυνητικούς επισκέπτες σε συναισθηματικό επίπεδο.

demo-attachment-1016-Significon-Cog

Βελτιστοποίηση για κινητά & βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO)

 • Ιστοτόπος βελτιστοποιημένος για κινητά που εξασφαλίζει βέλτιστη εμπειρία χρήστη σε όλες τις συσκευές.

 • Responsive σχεδιασμός που προσαρμόζει τη διάταξη και το περιεχόμενο του ιστότοπου σε διαφορετικά μεγέθη και αναλύσεις οθόνης.

 • Τεχνικές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) για τη βελτίωση της ορατότητας του ιστότοπου στα αποτελέσματα αναζήτησης και την προσέλκυση περισσότερων δυνητικών επισκεπτών.

demo-attachment-1012-Significon-Bulb

Κουμπιά προτροπής για δράση (CTA) και σαφείς μηνύματα

 • Σαφή και στρατηγικά τοποθετημένα κουμπιά παρότρυνσης για δράση (CTA) που ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να κάνουν την επιθυμητή ενέργεια, όπως να κάνουν κράτηση ή να επικοινωνήσουν με τον διαχειριστή του καταλύματος.

 • Συνεπή και πειστικά μηνύματα που ενισχύουν τη μοναδική πρόταση αξίας του καταλύματος και παρακινούν τους επισκέπτες να κάνουν κράτηση.

 • Ένα σαφές και συνοπτικό μήνυμα που γνωστοποιεί τη διαθεσιμότητα της ιδιοκτησίας και ενθαρρύνει τους επισκέπτες να ενεργήσουν γρήγορα.

demo-attachment-1016-Significon-Cog

Σύστημα κρατήσεων

(Προαιρετικό)
 • Απλοποιημένη διαδικασία κράτησης που ελαχιστοποιεί τις τριβές και ενθαρρύνει τα ποσοστά μετατροπής.

 • Ενσωματωμένο σύστημα κράτησης που επιτρέπει στους επισκέπτες να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα, να κάνουν κρατήσεις και να εξασφαλίσουν πληρωμές απευθείας από τον ιστότοπο.

 • Ασφαλείς πύλες πληρωμής για την προστασία των οικονομικών πληροφοριών των επισκεπτών και την ενίσχυση της εμπιστοσύνης στη διαδικασία κράτησης.

demo-attachment-49-our-Process
aegean_aura_logo_icon

Γίνετε συνεργάτης της Aegean Aura & ξεκλειδώστε το πραγματικό δυναμικό του ακινήτου ή της επιχείρησής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!
Shopping Basket

Request Form

Kindly complete the provided form, and our dedicated specialist will reach out to you promptly, offering a complimentary consultation.

Contact Information
Request Information
I am interested in the following services
Preferred Date and Time Selection

Our Services